fbpx

Създаден 2019

Уютният Hotel39 е новооткрит хотел, намиращ се в тих, престижен район, в центъра на град Пловдив и Ви гарантира идеален и спокоен престой. Той се локализира на 1,8 км от търговски център „Пловдив Плаза" и на 15 мин пеша от Главната улица и Старинен Пловдив. В близост до хотела има кафенета, ресторанти, хипермаркет Lidl и всичко необходимо за един комфортен престой. Международен панаир Пловдив е на 3 км от апартхотела, Античният театър е на 20 мин пеша (1,5 км) . Най-близкото летище е международно летище Пловдив, разположено на 12 км ( 18 мин), Гребна База Пловдив на 3,6 км. Hotel39 гарантира неповторим престой в европейската столица на културата - Пловдив. Апартхотелът разполага с конферентна зала, банкетна зала и спортна зала за скуош; собствен открит и подземен паркинг и обзаведени апартаменти, особено подходящи за семейства с малки деца.

Най-важното, което предлагаме.

1. Удобство и комфорт
Нашите апартаменти са адаптирани за кратък и дълъг престой. Уютни и оборудвани с всичко необходимо, за да се чувствате като у дома си.
2. Качество
За нас са най-важни клиентите, затова ние искаме те да останат доволни. Качественото обслужване и усмивките ни правят щастливи.